24 Eylül 2011 Cumartesi

3 Başarılı Türk Gplus uygulaması : Gplus.to http://goplus.us http://plusist.com

Facebook gibi sosyal ağ devinin karşısına ilk önce Wave ile çıkmayı denedi olmadı. Sonra Buzz diyerek karşısına dikildi yine olmadı. En sonunda Plus servisini hizmete sokarak bu kez iddalı olduğunu gösterdi.Gplus servisi 3 ay oldu yayınlanalı ama pek bir etkileşim almadığı su götürmez bir gerçek ,özellikle facebook'un (Timeline,Color,Social Reader,) uygulamaları karşısında şu an pes deme noktasındadır.
Gplus için 3 yerli kullanıcımızın geliştirdiği güzel uygulamalar var. Ve bu uygulamaların yurt dışında da ses getirmesi Google'nın yararına olur .Hele de Facebook gün geçmiyor ki yeni uygulama geliştirsin denilen bu günlerde .Bu 3 uygulamadan bahsetmek gerekirse :

1:ŞİRZAT AYTAÇ tarafından hazırlanıp hizmete sunulan Gplus.to ile akılda tutulması imkansız Google + (Plus) profil adresleriniz kısaltılarak anlaşılır hale getirebilirsiniz.

Oldukça basit bir çalışma prensibine sahip servis ile kullanmak istediğiniz nicki "Nick Name" bölümüne, Google + adresinizin rakamsal kısmını (108405237272556256364 gibi) "Your Google+ ID" kısmına yazıyorsunuz. Son olarak "Add" butonuna tıklayarak işlemi sonlandırıyorsunuz.





2 :ADEM ÖZTAŞ tarafından hazırlanıp hizmete sunulan http://goplus.us ile akılda tutulması imkansız Google + (Plus) profil adresleriniz kısaltılarak anlaşılır hale getirebilirsiniz.

Oldukça basit bir çalışma prensibine sahip servis ile kullanmak istediğiniz nicki "Nick Name"
bölümüne, Google + adresinizin rakamsal kısmını (108405237272556256364 gibi) "Your Google+ ID" kısmına yazıyorsunuz. Son olarak "MAKE URL" butonuna tıklayarak işlemi sonlandırıyorsunuz.






3:ALİ DAVUT tarafından geliştirilen http://plusist.com'un sunduğu hizmet ile Google+'da paylaştıklarınız Twitter ve Facebook'ta otomatik paylaşmanız çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder