30 Eylül 2011 Cuma

SOSYAL MEDYANIN YILDIZI PARLIYOR



Sosyal medya, dünyada yeni denilebilecek ve hızla büyüyen bir sektör ve gelişimini sürdüren bu sektörün önemi, gelecekte de artacaktır. Sosyal medya, her geçen gün daha da geniş bir kitleye ulaşabilmeyi sağlar. Herkes tarafından erişilebilir ve maliyeti çok düşüktür. Geleneksel medyanın tam tersine; tepkilerin anında ve en saf şekilde alınmasını sağlar. Sosyal medya dinamiktir ve bu platformların ziyaretçi sayılar yüz milyonları aşmaktadır. Sosyal, ticari ve politik anlamda önemi tüm dünyada ve ülkemizde görülmektedir.

Bu derece büyüyen ve büyümeye devam eden sosyal medyanın bireyler ve kurumlar tarafından kullanımının büyük önem kazanması da kaçınılmazdır. Bu konuda Türkiye’de bir ilke imza atan İşletme Mühendisliği Kulübü, Sosyal Medya Ödülleri’nin ilkini geçtiğimiz yıl BTZ 2010 dâhilinde gerçekleştirmiştir. İlk kez yapılmasına rağmen büyük ses getiren Sosyal Medya Ödülleri, markalaşma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Sosyal Medya Ödülleri, aday önerileri doğrultusunda sosyal medya uzmanlarının adayları belirlemesinin ardından web sitesi üzerinden yapılacak oylama sonucu sahipleriyle buluşacak.





Adayların Belirlenmesi
Aday belirleme sürecinde karar mercii Sosyal Medya Ekibi’miz ve sizlersiniz. Sosyal Medya Ekibi, Sosyal Medya Ödülleri’ndeki tüm kategorilerle ilgili gerekli araştırmaları bu alanda istatistiki ve gerçekçi bilgiler veren araştırma şirketlerinin verilerinden faydalanarak yapacaktır. Bu süreç esnasında, siz değerli ziyaretçilerimizin de bizlere “Aday Öner” formu aracılığıyla gönderdiğiniz öneriler büyük bir titizlik ve şeffaflık içerisinde değerlendirilecektir. Bütün bu değerlendirmeler sonrasında Sosyal Medya Ödülleri’nin tüm kategorilerinde 5’er finalist aday belirlenecektir.

Halk Oylaması

Her kategoride belirlenen 5’er aday, sitemiz üzerinden halk oylamasına sunulacaktır. Her ziyaretçi, her kategoride bir adaya oy verme hakkına sahip olacaktır.


Kazananların Belirlenmesi

Oylama sona erdiğinde her kategoride en çok oyu alan bireyler/kurumlar, bulundukları kategorinin kazananı olacaktır.


Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni

Kategorilerin kazananları, 10 Aralık 2011 Cumartesi günü Maçka’da düzenlenecek olan ödül törenimizle birlikte, internet üzerinden yapılacak olan canlı yayında sahiplerini bulacaktır.

Takvim

Aday Önerilerinin Kapanışı: 10 Ekim 2011
Aday Önerilerinin Değerlendirmesi ve Adayların Belirlenişi: 11 Ekim – 15 Ekim 2011
Adayların Açıklanması ve Halk Oylamasının Başlangıcı: 15 Ekim 2011
Halk Oylamasının Sonlandırılması: 30 Kasım 2011
Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni: 10 Aralık 2011


KAYNAK :http://sosyalmedyaodulleri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder